søndag den 18. november 2012

Movember: Skal du være skægget?


Selvfølgelig skal du det! Hvis du er hankøn naturligvis. Som kvinde må jeg åbent og ærligt sige, at jeg byder den nye version af november hjerteligt velkommen. Det morer mig at se de kære mænd være rigeligt passionerede omkring deres projekt skægvækst – og så for en god sag! Bonus bonus. Det er i dag 18 dage siden, at de første lod deres overlæbe være ubarberet, og til de (sikkert mange), der til stadighed kæmper med at få en lige så flot moustache som Nick Offerman (jf. Ron i Parks & Recreation), vil jeg blot sige watch and learn:


Godt, du har nu set klippet og konstateringen må være: Be all the man you can be! For at gro et flot og velvoksent overskæg skal og bør du spise et helt løg, indsnuse træ, og det vil sikkert heller ikke skade at sparke til et bildæk – blot for at se om det er go’ kvali’.

Et brand som Movember er lige hvad de danske mænd har trængt til. En hel måned der kun koncentrerer sig om dem og deres vækstmæssige kunnen. Jeg tager hatten af for den seriøse dedikation og smilet på, når Mo Bros all over nikker anerkendende til hinanden og ytrer: Nice Mo.

Med brandet hører naturligt forbilleder, der giver kampagnen et skub i den rigtige retning:


Flot er det! Og til de personer, som allerede er godt i gang med at gro årets flotteste Mo, men endnu ikke har oprettet en kampagneprofil, serveres linket her: https://www.movember.com/dk/register/Sæt i gang!

Sideløbende kører kampagnen MÆND.MOD.KRÆFT, hvor motivationsfaktoren endnu engang tager afsæt i mænds skægvækst-kunnen. En fællesnævner, som åbenbart er guld værd i indsamlingshenseende. Who knew? 


Movember Foundation begyndte allerede i 2004 at afholde de første indsamlingsevents – i Australien og New Zealand, mens den særlige måned først blev introduceret for danskerne i 2007. Nu har "vi" endelig taget det til os, som var det vores egen kampagne. Dedikationen kommer bestemt også til udtryk i disse nedenstående på forhånd definerede Movember-regler:

Regler for deltagelse på kampagnesitet movember.com:
  1. Når du først er registreret på movember.com, skal hver Mo Bro begynde den 1.movember med et rent og nybarberet ansigt.
  2. I hele movember-måneden skal hver Mo Bro gro og pleje en moustache.
  3. Det er ikke tilladt at lade ens Mo gro sammen med ens bakkenbarter. (Det anses som værende et skæg.)
  4. Det er ikke tilladt at lade ens cykelstyr gro ned på hagen. (Det anses som værende et gedeskæg.)
  5. Enhver Mo Bro skal opføre sig som en sand gentleman.

Regler som alle sikrer, at man på lang afstand kan se, om din velplejede moustache er en vaskeægte movember-moustache! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar